„Големият ексклузивен Ubisoft Switch се появява на E3“

Съдържание:

„Големият ексклузивен Ubisoft Switch се появява на E3“
„Големият ексклузивен Ubisoft Switch се появява на E3“
Anonim

E3 2021 официално стартира с Summer Game Fest, което затруднява компаниите да пазят най-новите си заглавия в тайна. Сега това включва чисто нов ексклузивен Ubisoft Switch, за който се твърди, че е продължение на Mario + Rabbids Kingdom Battle и може да е изтекъл от PracticalBrush12 в Reddit. Например, Lekker посочва, че продължението Mario + Rabbids се нарича Sparks of Hope и най-вероятно ще бъде показано по време на E3. PracticalBrush12 е изтекъл правилно неща преди, включително Pokémon Brilliant Diamond и Shining Pearl.

Оригиналната игра Mario + Rabbids Kingdom Battle за Nintendo Switch също изтече, което веднага развълнува много хора и беше официално пуснато по време на презентацията на Ubisoft на E3 2017. Играта беше добре приета, така че очевидно продължението беше неизбежно и Mario + Rabbids Sparks of Hope най-вероятно е готов да бъде показан по време на презентацията на Ubisoft Forward E3. Тази презентация ще се състои на 12 юни от 21:00 ч. холандско време.

Голям ексклузив на Ubisoft Switch е продължението на Mario + Rabbids

В Mario + Rabbids Kingdom Battle, оригиналната игра от 2017 г., два свята се събират в стратегическо приключение. Тук можете да сформирате необичаен екип, за да възстановите мира в кралството на гъбите и да намерите своя път през битки, пъзели и врагове.

Ubisoft и Nintendo очевидно са се обединили отново за потенциално продължение на Mario + Rabbids, наречено Sparks of Hope. Ще трябва да видим дали това наистина е обявено, докато не се състои презентацията на Ubisoft Forward E3.

Популярна тема