Известно заглавие и период на издаване на новия Assassin's Creed

Съдържание:

Известно заглавие и период на издаване на новия Assassin's Creed
Известно заглавие и период на издаване на новия Assassin's Creed
Anonim

Има много слухове, че Ubisoft прави по-малък Assassin's Creed около Basim, герой от Valhalla. Тази нова игра ще бъде известна вътрешно като Rift, но ако трябва да вярваме на YouTuber на име j0nathan и добре познатия вътрешен човек Jason Schreier, това не е окончателното име. А именно играта се казва Mirage.

Освен това излезе още интересна информация. Например, твърди се, че играта ще се върне към основата на франчайза и ще бъде пусната през пролетта на 2023 г. Има още подробности, но според източници от Джейсън Шрайер някои от тях не са верни.

Интересна подробност е, че j0nathan също говори за римейк на Assassin's Creed 1. Феновете подозираха, че е в процес на разработка и преди, след като специално предаване на живо показа кадри от тази игра, които не отговарят на начина, по който всъщност изглежда играта като. Римейк все още не е потвърден от Ubisoft и Шрайер също не коментира тази част от изтичането на информация.

Кога ще бъде разкрит следващият Assassin's Creed?

Нямаме да чакаме дълго, докато научим повече за следващия Assassin's Creed. През юни вече беше обещано, че новата игра ще бъде представена през септември. Презентация на Ubisoft Forward ще се проведе на 10 септември.

Популярна тема