Цената на Joy-Con намалена, предварителна поръчка на Nintendo Switch Pro?

Съдържание:

Цената на Joy-Con намалена, предварителна поръчка на Nintendo Switch Pro?
Цената на Joy-Con намалена, предварителна поръчка на Nintendo Switch Pro?
Anonim

Това засяга ли холандския пазар?

На холандския пазар бързо плащате 65 евро за чифт официални Nintendo Joy-Cons, това е много скъпо, но едва ли можете без него. Също така смятаме, че това е малко скъпо за XGN и затова следим отблизо официалните сайтове за поръчки, за да защитим нашия и вашия портфейл. Обикновено това не дава много, но сега Nintendo обяви нещо хубаво чрез официалния си японски уебсайт:

Преобразувано, старата цена от 4480 японски йени е около 36 евро, а новата цена от 3740 японски йени е конвертирано около 30 евро, това спестява глътка от едно питие. Разбира се, остава да видим дали наистина ще остане толкова евтин с данъци и разходи за доставка от Далечния изток, но това са добри предзнаменования за холандския пазар. Ако сега Nintendo коригира цената надолу в Япония, има голям шанс рано или късно тази промяна на цената да бъде приложена и в Холандия.

Image
Image

Предварително сортиране на Nintendo Switch Pro?

Разбира се, хубаво е, че ще трябва да платите десет по-малко по-късно, но това не вреди. Но това, което ще се изплати, е новият Nintendo Switch Pro, ние спекулирахме повече от година за този мощен Nintendo Switch и Nintendo ще сортира предварително Switch Pro с тези намаления на цените. Защото обикновено, когато нещо поевтинее, идва наследникът, а патентът за нов Joy-Con вече е заявен. Защото, ако изглежда като патица, плува като патица и кряка като патица, вероятно е патица.

Популярна тема