Откриването на Super Mario World е отложено отново поради COVID-19

Съдържание:

Откриването на Super Mario World е отложено отново поради COVID-19
Откриването на Super Mario World е отложено отново поради COVID-19
Anonim

Частта от Super Mario World на Universal Studios Japan е отложена за неопределено време. Коронавирусът напредва силно и в страната на изгряващото слънце, в резултат на което бяха обявени нови мерки. В Осака е обявено извънредно положение, което ще продължи до 7 февруари. В резултат на това откриването, планирано за 4 февруари, не може да се състои.

Universal все още не е обявила нова дата на отваряне. Увеселителният парк ще дойде с това веднага щом настоящите ограничения в Япония бъдат премахнати. Следователно новата дата на отваряне ще бъде разкрита едва след 7 февруари.

Image
Image

Super Mario World от голямо значение за Nintendo

Super Mario World е важен проект за Nintendo. Това е първият път, когато Nintendo пое в нова индустриална посока в такъв голям мащаб със своя IP. Идеята е увеселителният парк да бъде отворен преди началото на отложените Олимпийски игри през 2020 г. Ключовият въпрос сега е дали игрите ще продължат следващото лято.

Ограниченията за COVID-19 в Япония са големи. Например преди това беше обявено извънредно положение за Токио. Това наскоро беше разширено, което означава, че Осака също има ограничения. Общо единадесет области са временно ограничени от извънредното положение.

Препоръчано: