Super Nintendo World е на път да се отвори с Mario Kart жив

Съдържание:

Super Nintendo World е на път да се отвори с Mario Kart жив
Super Nintendo World е на път да се отвори с Mario Kart жив
Anonim

В началото на октомври Nintendo вече обявиха, че работят по собствен увеселителен парк, но по това време бяха известни малко подробности. Например, вече знаехме, че ще има специално Марио кафене с истински палачинки Марио и Луиджи и където можете да пиете от червена гъба нагоре. И вече знаехме, например, че ще получите специална лента, която можете да свържете към вашия смартфон, когато пристигнете. И когато сдвоите това, можете да търсите монети в парка, като нещо като жива игра на Марио. Но в понеделник Nintendo излезе с големи новини и обяви някои вълнуващи неща.

Жив Mario Kart

Например, снимки вече са споделени и знаем, че ще има истинска атракция Mario Kart. Ще има истинско влакче Mario Kart, сядате в истинско Mario Kart и след това тръгвате по някои добре познати писти. Nintendo също сподели снимки на влакчето в увеселителен парк, което ще направи много фенове на Nintendo много ентусиазирани.

Super Nintendo World е на път да отвори врати

Тематичният парк на Nintendo „Super Nintendo World“ще отвори врати през февруари 2021 г. За това трябва да платите само пътуване с малък самолет, защото увеселителният парк не е точно зад ъгъла. Първият Super Nintendo World се отваря в Осака, Япония. В случай, че не сте фен на Япония? Очаква се скоро да отвори и Super Nintendo World в Холивуд, Орландо и Сингапур.

Популярна тема