Бунтове при продажбите на PS5 в Япония

Съдържание:

Бунтове при продажбите на PS5 в Япония
Бунтове при продажбите на PS5 в Япония
Anonim

Сега е ясно, че е трудно да се сдобиеш с PS5. След цялото нещастие, което имахме тук с отменени предварителни поръчки и огромен недостиг на запаси, почти бихте си помислили, че не може да стане по-лошо. Все пак доста хаотична ситуация в Япония под формата на бунтове възникна в магазин, където най-накрая върнаха PS5 на склад.

Въпросният магазин беше получил 300 копия на PlayStation 5 и раздаваше билети на хора, които след това можеха да се сдобият с PS5. Сега избирателната активност беше малко по-голяма от очакваното и имаше много натиск, за да получите един от тези билети. Когато видите изображенията, почти ще си помислите, че коронавирусът вече не съществува, но за съжаление все още е реалност, че вирусът е във въздуха, също и в Япония.

Продажбите са спрени

Поради безредиците магазинът реши да не раздава повече билети за PS5. Тълпата също започна да се притиска към персонала и касите, за да се сдобие с така желаната конзола. Магазинът в Акихабара ще разгледа как да избегне този проблем следващия път. Този вид хаос не е много приятен, ако има извънредно положение поради опасен вирус.

Изглежда PS5 е най-желаният артикул в света до момента, надяваме се, че много наличност скоро ще бъде отново налична. И все пак изглежда безнадеждно, ако вярваме на последните съобщения.

Популярна тема