Японски разработчик пуска служители за Monster Hunter Rise

Съдържание:

Японски разработчик пуска служители за Monster Hunter Rise
Японски разработчик пуска служители за Monster Hunter Rise
Anonim

Отне много време на игрите Monster Hunter наистина да се наложат на Запад, но с пускането на Monster Hunter World за PlayStation 4, Xbox One и PC Capcom най-накрая го направи. Това не е необходимо в Япония, защото там франчайзът е изключително популярен от самото начало. Това означава, че има огромни опашки пред магазините за игри с всяко издание, въпреки че този път не е така поради корона вируса.

Това, което все още е така, независимо дали е коронавирус или не, е броят на хората, които искат безплатно или да могат да започнат с играта от първия пълен ден. Изпълнителният директор на японския разработчик Mark-On също е забелязал това и затова е взел милостиво решение, съобщава YouTuber GajinHunter в Tweet. Преди пускането на Monster Hunter Rise, шефът е освободил всичките си служители, защото много от тях вече са поискали почивка, а останалите вероятно също не могат да се съсредоточат върху такъв ден.

Първият истински Monster Hunter на Switch

Както предишните издания, Monster Hunter Rise отново ще се продава като топъл хляб в Япония, но играта също така е още един крайъгълен камък за поредицата. Monster Hunter Generations Ultimate вече беше пуснат на Nintendo Switch, но това беше само порт на 3DS игра.

Monster Hunter Rise е първото заглавие от франчайза, което наистина използва възможностите на Nintendo Switch. Това се отразява не само в скока на графиките в сравнение с Generations Ultimate, но и в геймплея. Новите елементи и подобрения гарантират, че играта спечели красивите 8.5 в нашия преглед!

Популярна тема