Най-добрите скинове на Minecraft, базирани на други игри - Квадратни версии на нашите герои

Съдържание:

Най-добрите скинове на Minecraft, базирани на други игри - Квадратни версии на нашите герои
Най-добрите скинове на Minecraft, базирани на други игри - Квадратни версии на нашите герои
Anonim

10. Deadpool (филми и игри за Deadpool)

Deadpool е емблематичен персонаж в света на киното, след който той също получи игра. За съжаление, тази игра не беше много добре приета, защото въпреки че Deadpool е забавен герой, това не означава, че той може да направи по-малко вълнуващия геймплей по-интересен. Кумът също не може да помогне толкова много и неговите филми все още са там, за да ви разкъсат.

Емблематично за Deadpool, подобно на много супергерои, е неговият тесен костюм. Фен направи една от най-добрите кожи на Deadpool в Minecraft. Въпреки че е пикселиран, има много детайли и придава същия вид, с който сме свикнали във филмите. Така че вече можете да се обличате и в блоковата игра Minecraft.

Тази забавна кожа на Minecraft може да бъде намерена в The Skindex под ключовата дума "Deadpool".

Deadpool Minecraft Скин
Deadpool Minecraft Скин
Image
Image

9. Undyne (Undertale)

Смешно как две добре познати игри се смесват по този начин. Особено когато говорите за тези игри, нито една от които не разчита на реалистична графика. Undertale е 2D игра и Minecraft, въпреки че е 3D, може би е дори по-пикселизиран от Undertale.

Undyne е забавен герой в Undertale и тъй като Undertale така или иначе е 2D, няма голямо значение по отношение на графиката, че тя има толкова много пиксели в кожите на Minecraft. Наистина е просто забавно да я видиш в нейната 3D форма. Освен това няма да се изненадаме дори да изплашите чудовищата в играта с кожата на този корав персонаж.

Тази страхотна кожа на Minecraft може да бъде намерена в The Skindex под ключовата дума "Undertale".

Undertale Undyne Minecraft Skin
Undertale Undyne Minecraft Skin
Image
Image

8. Дейзи (франчайз Марио)

Дейзи може да не е много важен герой от франчайза Марио, но различното е хубаво поне веднъж. Освен това има много жени геймъри или мъже, които искат да носят женски кожи в Minecraft. Дейзи заслужава малко любов в своята игрална кариера и затова избрахме тази кожа.

Можете да разпознаете Дейзи основно от игрите Mario Party и Mario Kart, тя все още се появява в тях. Тя определено е спортна, защото ще я намерите и в повечето спортни игри Марио. Сега можете също да я видите да тича наоколо в квадратния 3D свят на Minecraft или можете сами да използвате тази кожа.

Можете да намерите тази цветна кожа на Minecraft в The Skindex под термина за търсене „Марио“.

Скин на Марио Дейзи Майнкрафт
Скин на Марио Дейзи Майнкрафт
Image
Image

7. Тъмното братство (The Elder Scrolls V: Skyrim)

The Dark Brotherhood е една от най-известните сюжетни линии, които можете да играете заедно с основната сюжетна линия. Това е почти все едно Assassins Creed и Skyrim са направили бебе и Тъмното братство се е появило от него, тъй като вие сте убиец в тези мисии.

С тази специална работа получавате страхотно предимство, а именно лошо облекло, което можете да носите по време на работа и извън нея. Сега това също е налично като един от скинове на Minecraft, които можете да изтеглите. Бягайте като убиец през храстите на специалния свят на Minecraft и може би чудовищата в играта дори няма да ви видят.

Можете да намерите този страхотен Minecraft в The Skindex под думата за търсене "Skyrim".

Тъмното братство Minecraft скин
Тъмното братство Minecraft скин
Image
Image

6. Master Chief (франчайз Halo)

Геймър на Xbox веднага ще разпознае този герой, но и за геймърите на други платформи това е познато лице. Или по-скоро каска. Никога не сме виждали лицето му, защото Master Chief е мистериозен плод, докато си пробива път през агресивните извънземни.

Това е един от най-добрите скинове на Minecraft, който гарантирано ще ви даде готин външен вид. Въпреки че враговете на Minecraft изглеждат малко по-невинни, понякога изглежда, че е също толкова бойно поле, колкото това, което виждаме в Halo. Особено когато някой пълзящ експлодира и оставя кратер след себе си. С тази кожа на Minecraft можете да се насладите на играта малко повече извънземно, но внимавайте да не получите квадратни очи.

Тази готина кожа на Minecraft може да бъде намерена в The Skindex под термина за търсене „Halo“.

Скин на Master Chief Minecraft
Скин на Master Chief Minecraft
Image
Image

5. Връзка (Легендата за Зелда)

Първо, облекчение е да видим, че малко или почти никакви хора са нарекли скиновете на Minecraft на Link „Zelda“, но може да има само един, който е най-добрият. Тази кожа е много подробна за кожа на Minecraft и изглежда има някакво засенчване, така че създателят определено е положил малко усилия в нея. Можете дори да премахнете шапката и щита на Link.

Тази кожа ви позволява да бягате през квадратните гори на Minecraft като един от любимите на Nintendo. Това, което е жалко е, че не можете да се хвърляте като Линк, но можете да покажете, че Линк все още може да убива враговете си с лък и стрела или меч.

Тази носталгична кожа на Minecraft може да бъде намерена в The Skindex под термина за търсене „The Legend of Zelda“.

Свържете кожата на Minecraft
Свържете кожата на Minecraft
Image
Image

4. Конър (Детройт: Стани човек)

Quantic Dream пусна красива нова игра тази година под името Detroit: Become Human. В играта можете да играете три различни героя, включително android Connor, който функционира като агент. По време на играта можете да се привържете много към този герой, следователно това е един от най-добрите скинове на Minecraft, базирани на игра.

В тази кожа на Minecraft виждате детайли, които незабавно ви напомнят за играта, като неговия вечен спретнат костюм и синята светлина, която показва функционалността на андроидите. Сега можете също да покажете в Minecraft, че Конър има способността да се освободи и да посегне на живота си. Въпреки че може да е в странен свят за него. Хубава идея, която можете да измислите, е да построите Детройт, така че той да разпознае донякъде позната среда.

Тази механична кожа на Minecraft може да бъде намерена в The Skindex под термина за търсене „Detroit: Become Human“.

Connor Minecraft Скин
Connor Minecraft Скин
Image
Image

3. Лара Крофт (франчайз Tomb Raider)

Лара Крофт стана много по-красива, отколкото беше първоначално през годините и поколенията на конзолата, но тя все още е ясно разпознаваема в тази пикселизирана кожа на Minecraft. Може би това е главно защото феновете, които са играли първите игри, вече са опитали блоковата версия на Lara.

Не се случва често да тичаш през гората като Лара Крофт, за да изследваш пещери, не е било забавно. В този случай може да изследвате минна шахта вместо гробница, но това определено няма да развали забавлението. Благодарение на детайлите на изложената арка, ние избрахме тази Lara като една от най-добрите скинове на Minecraft.

Тази приключенска кожа на Minecraft може да бъде намерена в The Skindex под термина за търсене „Tomb Raider“.

Скин на Лара Крофт Майнкрафт
Скин на Лара Крофт Майнкрафт
Image
Image

2. Джоел (Последният от нас)

Като геймър е невъзможно да избягате от успеха, който The Last of Us имаше през последните няколко години. В първата игра играчите могат да изследват апокалиптичния свят като Джоел, груб мъж на средна възраст, с когото не искате да спорите. През 2016 г. за първи път беше обявено, че The Last of Us Part II е на път.

Във втората част има само една точка, с която феновете ще трябва да свикнат, че играем като Ели вместо Джоел. Въпреки че изградихме специална връзка с Ели в играта, този сив човек ще ни липсва. Решението за това е един от най-добрите скинове на Minecraft, свързани с игри. Направена е кожа, която прилича на Джоел и въпреки че графиките са много по-малко детайлни, той все още е лесен за разпознаване. Освен това можете също да се биете със зомбита в Minecraft.

Тази страхотна кожа на Minecraft може да бъде намерена в The Skindex под ключовата дума "The Last of Us".

Скин на Джоел Майнкрафт
Скин на Джоел Майнкрафт
Image
Image

1. Убиец (франчайз на Assassin's Creed)

Игрите Assassin's Creed години наред ни караха да се чувстваме като корав и хитър убиец. Този скин е класиран на 1 сред най-добрите скинове, свързани с играта Minecraft, и може да пресъздаде това усещане за нас. Сенчестото лице на тази кожа добавя мистериозна нотка.

Като истински убиец, сега можете да бъдете причината селяните да се втурнат, страхувайки се, че може да са целта този път. Разбира се, зависи от вас да изберете дали да го направите или да го пропуснете. Всичко е възможно в този ъгловат свят, пълен с изненади.

Тази подла кожа на Minecraft може да бъде намерена в The Skindex под ключовата дума "Assassin's Creed".

Скин на Assassin's Creed Minecraft
Скин на Assassin's Creed Minecraft

Най-добрите скинове на Minecraft, базирани на игри

Почти невъзможно е вече да не намерите скин на Minecraft на нещо. Винаги ще има някой, който е фен на нещо или просто му е скучно и решава да направи скин на Minecraft. Наскоро беше обявено, че Minecraft вече няма да получава актуализации за предишното поколение конзоли, но по-новото поколение конзоли ще продължи да ги получава.

Коя е най-добрата игра за вас и от какво бихте искали да видите скинове на Minecraft? Ако търсите още повече креативност в тази пясъчна игра, можете също да прочетете нашата статия за най-добрите творчески модове, които да опитате.

Популярна тема