Pokémon Legends Arceus продава 6,5 милиона копия по целия свят

Съдържание:

Pokémon Legends Arceus продава 6,5 милиона копия по целия свят
Pokémon Legends Arceus продава 6,5 милиона копия по целия свят
Anonim

Игра, която продава

Времето лети и вече измина седмица от пускането на Pokémon Legends Arceus. Последната част от поредицата Pokémon беше добре приета по целия свят и определено можете да видите това в статистиката.

През първата седмица от съществуването си играта е продала 6,5 милиона копия по целия свят. Близо милион и половина от тях бяха продадени в Япония през първите три дни от пускането на пазара. Предишните Pokémon игри Pokémon Brilliant и Shining Pearl продадоха 1,39 милиона копия на играта. В момента само Animal Crossing: New Horizons надминава Legends Arceus с 1.88 милиона продадени копия. Този голям брой продажби не включва дигиталните издания на играта, така че кой знае колко ще се увеличат продажбите.

Успехът на играта не е останал непознат за Nintendo. В изявление в Twitter Nintendo благодари на своите фенове за международния успех:

Привлекателността на Арцей

Не е тайна, че повечето играчи, които са закупили Pokémon Arceus, наистина му се радват. Феновете се наслаждават на играта и в световен мащаб играта също има много добри резултати от критиците. Ние от XGN също много се забавлявахме с играта и можете да видите това в нашето ревю! И така, защо Pokémon Legends Arceus е толкова добре приет по целия свят?

Играта пое риск. Беше поета изцяло нова посока с аспекта на RPG и тя проработи. Разбира се, отнема малко свикване в сравнение с другите игри, но това, което Pokémon Legends Arceus прави толкова добре, е забавният фактор. Навсякъде в рецензиите онлайн ще откриете, че е само много хубаво. Играта приема RPG елемента добре и е направила грайндването забавно по свой начин.

Популярна тема