PS1 игрите на PS Plus са по-добри в Япония

Съдържание:

PS1 игрите на PS Plus са по-добри в Япония
PS1 игрите на PS Plus са по-добри в Япония
Anonim

Версиите на класически игри за PlayStation, които получаваме в Европа, са същите, които първоначално са пуснати тук. Тоест ние играем PAL версиите. Няма проблем, може да кажете, но тези версии са технически различни от версиите за NTSC, които се появиха в Япония и Северна Америка.

По-старите PAL игри работят на 50 Hz по технически причини, докато са разработени за 60 Hz. Игрите рядко се адаптират към 50 Hz, което е стандартът в Европа, така че много европейски версии на игри работят по-бавно, отколкото са предвидили разработчиците. Именно тези по-бавни версии можем да играем в Европа чрез PS Plus.

Прочетете също: Всичко, което трябва да знаете за новата PlayStation Plus

Но потребителят на Twitter The_Marmolade откри, че PS1 игрите за японския PS Plus просто работят на 60 Hz и следователно имат желаната скорост. Това може да означава, че Sony също ще използва NTSC версията на класическите игри по целия свят, където е възможно. Това просто не е потвърдено, така че изглежда, че сме останали с по-бавните PAL версии в Европа.

Кога новият PS Plus ще дойде в Холандия?

Как вървят класическите игри на PS Plus Premium в Европа, ще видим през този месец. Актуализираният PS Plus в момента се разпространява бавно по целия свят. На 22 юни е ред на Холандия.

Популярна тема