Xbox Live Games със златен ноември – Какво ще играем този месец?

Съдържание:

Xbox Live Games със златен ноември – Какво ще играем този месец?
Xbox Live Games със златен ноември – Какво ще играем този месец?
Anonim

Battlefield 1

Битки, френски градове и италиански Алпи. Battlefield 1 съдържа всички тези съставки и е направил фантастична комбинация от тях. Свят, пълен с войни и уникални преживявания. Първата световна война беше ужасна и това е, което тази игра разкрива. След като играете тази игра, никога повече няма да кажете, че сте искали да сте живели в това време.

В нашия преглед на Battlefield 1, играта отбеляза голяма деветка. Играта спечели тази оценка за своя фантастичен мултиплейър и много забавен един играч. Фантастичният хаос прави Battlefield 1 топ. От 1 ноември тази игра може да бъде изтеглена за хора, които имат абонамент за Xbox One Live Gold.

Image
Image

Race The Sun

Контролирайте космически кораб и преживейте безброй препятствия. Докато стоите на слънчева светлина, имате постоянна скорост. Не си и помисляйте да напуснете слънчевата светлина. Веднага щом влезете в сянката, скоростта ви ще намалее. Това ви дава по-бърз шанс да удряте предмети и да загубите играта. Бори се със сянката и не губи.

Race The Sun е добре приета и забавна игра. Завършете всички мисии и повишете ниво в играта. Също така е възможно да играете мисия, подобна на лабиринт, в нивото „апокалипсис“, която може да се наложи да играете повече от веднъж, за да преминете. От 1 ноември Race The Sun ще бъде достъпна безплатно за членове на Xbox One Live Gold.

Image
Image

Assassin's Creed

Дезмънд е заловен и върнат в Средновековието от зла организация, наречена Абстерго. През Средновековието Дезмънд поема ролята на Ибн-Ла'Ахад в кръстоносен поход. Вашата задача е да унищожите тамплиерите, след като убият братята ви.

Измина много време, откакто тази игра излезе, но сякаш беше вчера. През 2007 г. излезе първата игра на Assassin's Creed, която беше оценена с 8,8 в нашия преглед на играта. Гледате очите си през цялата игра и се връщате в миналото както в играта, така и в реалния живот, защото е минало толкова много време, откакто излезе. От 16 ноември Assassin's Creed ще бъде достъпна за изтегляне за абонаментни членове на Xbox One Live Gold.

Image
Image

Адът на Данте

Използвайте ятагана на Мрачния жътвар, за да смажете всичките си врагове на пух и прах. Главният герой се казва Данте, който трябва да разреши всички битки и пъзели в играта. Той уби Мрачния жътвар и сега използва оръжието си, за да убива други. В допълнение към ятагана на Grim Reaper, Данте има и свещен кръст (от който определено се нуждае след всички тези убийства), който изстрелва енергия. Данте също има много магически заклинания, скрити под ръкава си.

Тази игра започва по време на Третия кръстоносен поход и звучи много мрачно. Играта със сигурност е, но освен че е мрачна, играта със сигурност е и забавна. Насладете се на събирането на души и мъртви (тъй като това за съжаление не е възможно в реалния живот) и изпълнете всичките си мисии. Тази игра ще бъде достъпна за изтегляне от 16 ноември за златни членове на Xbox One Live.

Кои игри на Xbox Live Gold от ноември ще играете?

Има много хубави игри, които излизат през ноември, коя ще играеш? Кажете ни в коментар по-долу!

Препоръчано: