Top Ten E3 2019 Cosplay - най-добрите герои, които срещнахме

Съдържание:

Top Ten E3 2019 Cosplay - най-добрите герои, които срещнахме
Top Ten E3 2019 Cosplay - най-добрите герои, които срещнахме
Anonim

10. Унищожи всички хора

Първите косплейъри, които срещнахме на шоуто, беше тази колоритна двойка. Те идват от игра, която присъства на панаира, а именно Destroy All Humans. Когато гледате сините мъже по този начин, изглежда, че не са замислени.

Това е добър знак, защото в играта е точно така. Тези извънземни обикалят търговския етаж всеки ден в търсене на жертви за своите престъпни практики. Досега те са правили само снимки с хора, печелейки на тези момчета място в нашите десет E3 2019 Cosplay.

9. Empyrean

Следващият в нашите топ десет косплейъри е малко по-миролюбив от извънземните, които заеха десетото място. Този монах от играта The Empyrean може да е миролюбив, но той е легенда в играта си. Вие като играч можете сами да създадете този герой в MMORPG от конюшнята на Seasun Games. След това тръгвате в Близкия изток, за да станете истинска легенда.

По принцип персонажът може да бъде всеки от играта, но в този случай ясно е посочено, че това е класът Monk от MMORPG. Въпросният косплейър също носи екипировка, която идеално се вписва в света на играта. Тъй като това е доста анонимен косплей, той за съжаление не достига по-високо от деветото място в тази топ десет.

8. Star Wars Jedi: Fallen Order

Скоро ще бъде пусната новата игра Star Wars и това означава, че ще бъде отворена още една нова кутия Stormtroopers. Stormtroopers този път не са стандартните труднодостъпни клонинги, а много по-разнообразни. Това ясно се вижда в тези двама косплейъри, които се разходиха из щанда на Star Wars на EA Play.

Те описват двама щурмоваци с огромна издръжливост и много добра атакуваща тактика, както може да се намери в играта. В този случай тези войски са в покой, така че не трябва да се тревожим за това.

7. Devil May Cry

Стар познат минава на седмо място. Не защото има сива коса и носи дълго кожено яке, а просто защото го виждаме редовно. Косплейърите все още смятат, че Devil May Cry е страхотна езда, както този косплейър ни доказва в Лос Анджелис. Той е облечен в дрехите на Данте, главния герой на играта, и крачи уверено през шоуто.

Това също е позволено, ако интерпретираш толкова лош задник и го правиш толкова убедително! Данте е добър за нас за седмо място в топ десет косплей на E3 2019.

6. Assassin's Creed

Малко по-надолу в топ десет косплей от E3 2019 се натъкваме на друго познато лице. Този път дори холандецът предлага висококачествен реквизит под името RBF-Productions-NL, както и костюми и сценични части. Това е много видимо, защото неговият косплей на убиеца Алтаир е много убедителен.

Ние се сблъскахме с него на изложението и успяхме да направим бърза снимка, преди да трябва да премине към следващата си цел.

5. Kingdom Hearts

Kingdom Hearts е източник на неизчерпаема фантазия. Това означава не само най-очарователните приключения с героите на Squaren Enix и Disney, но и най-красивият източник на вдъхновение за косплейърите. Кой не би искал да влезе в кожата на Сора? В този случай косплейър поне влезе в дрехите на главния герой на франчайза. По време на концерта на Kingdom Hearts в Лос Анджелис попаднахме на този косплейър на Сора. Той ни омагьоса толкова много, че му дадохме пето място в този списък.

4. Apex Legends

На четвърто място е косплеят, който срещнахме много рано по време на E3. По време на EA Play изведнъж се натъкнахме на много колоритен набор от герои. Това е актьорският състав от Apex Legends. Героите бяха в пълна униформа, готови за всеки, който искаше снимка с тях.

Ако искате някои съвети относно играта, можете също да се свържете с тях, но ние много предпочетохме да започнем с втория сезон на играта Battle Royale. Все пак този косплей ни хареса толкова много, че зае четвърто място.

3. Зъбни колела 5

На трето място се натъкваме на страхотно дуо, което няма нищо против да разбие едно или две извънземни или да ги напълни с олово. В крайна сметка те правят това всеки ден. Точно така, разбира се, говорим за войниците на Gears 5, които се справят бързо с Locust, преди дори закуската да е на масата.

Тези двамата изглеждаха много чисти за войници, които току-що бяха излезли от битка, и също така си помислихме, че са забравили оръжията си. Не е толкова удобно, ако случайно влезете в гнездо на скакалец… или през изложбения етаж по време на E3.

2. Ghost Recon Breakpoint

На предпоследно място в този списък попадаме на косплей на Ghost Recon Breakpoint. Този човек принадлежеше към кабината на играта, точно като двамата му колеги с техния battledrone. Разбира се, Ghost Recon в новата част отново е за мисии, в които промъкването е също толкова важно, колкото и тактическата игра и насочената стрелба, когато е необходимо. Това са качества, които и тримата косплейъри излъчват от този щанд. Косплейърите се редуваха, но единият беше също толкова впечатляващ, колкото и другият. Надяваме се, че играта скоро ще бъде толкова впечатляваща, колкото и косплейърите.

1. Cyberpunk 2077

На заслужено първо място идва косплейърът Cyberpunk 2077. Тази дама беше във футуристичен бар на питие с колегата си, изцяло в киберпънк стил. Разбира се, това е истинска дама, но бихте повярвали, че е андроид.

Освен типичния стил на облекло, който носи, на лицето й ясно се вижда шарка, направена от метални пластини, които се свързват една с друга. Точно както в играта, това е случаят например с V. Това не е маска. Това е грим, нанесен толкова реалистично, че ще повярвате, че тази дама е синтетична. Комбинирайте това с якето и ще имате убедителен киберпънк косплейър. Това гарантира, че Cyberpunk cosplayer ще излезе начело в нашите топ десет косплей от E3 2019.

Top Ten E3 2019 Cosplay - много повече, за да видите от E3

Това е нашата топ десет за косплей от E3 2019. Имаше много повече косплейъри, но още повече кабини. Имаме и специално от това, както и всичко, което сме направили в L. A. Вижте специалната страница E3 за това.

Популярна тема