Assassin's Creed Infinity няма да бъде безплатна игра

Съдържание:

Assassin's Creed Infinity няма да бъде безплатна игра
Assassin's Creed Infinity няма да бъде безплатна игра
Anonim

Ubisoft наскоро публикува най-новите си тримесечни резултати за акционерите. Компанията беше попитана дали проектът Assassin's Creed Infinity ще стане безплатна игра. Ubisoft по-рано каза, че иска да прави безплатни игри за различни франчайзи. Според издателя, самата нова игра Assassin's Creed няма да бъде безплатна.

Какво знаем за Assassin's Creed Infinity?

Assassin's Creed Infinity ще бъде доста различна от нормалните игри Assassin's Creed. В играта могат да се посещават различни периоди от време. Играта също ще бъде услуга на живо. Това означава, че могат да се правят корекции редовно, като евентуални нови периоди.

Ще мине известно време, преди играта да може да се играе. Играта е в процес на разработка и Ubisoft смята, че няма да бъде пусната до 2024 г. Две студия на Ubisoft работят върху играта и ще работят заедно като един екип.

Изглежда, че все още има светло бъдеще за франчайза на Assassin's Creed. Ubisoft също разкри, че Assassin's Creed Valhalla е втората най-успешна игра за френския издател. Успехът отчасти се дължи на разширения на играта като The Siege of Paris.

Популярна тема