Топ 5 главни герои на Assassin's Creed

Съдържание:

Топ 5 главни герои на Assassin's Creed
Топ 5 главни герои на Assassin's Creed
Anonim

5. Конър Кенуей - Assassin's Creed III

Конър Кенуей се смята за най-квалифицирания убиец, когато става въпрос за битка. Баща му е тамплиер, големият враг на "Братството", но Конър избира друг път. Той открил, че тамплиерите са изиграли голяма роля в опожаряването на селото му като дете. Майка му беше убита, така че Конър реши да стане убиец. Въпреки че може да не е най-забавният персонаж, той е много важна фигура в поредицата от игри Assassin's Creed.

4. Алтаир Ибн-Ла'Ахад - Assassin's Creed

Altaïr Ibn-La'Ahad беше първият убиец, с когото светът можеше да играе. Той също така е невероятно важен човек във формирането на The Brotherhood. На 24e той вече беше пълноправен убиец, но след негова грешка, която уби друг убиец, той трябваше да потърси изкупление. Той откри това, като помогна изключително много на Братството. Той свали много тамплиери и разкри заговор в Братството. Той се превърна в икона с убийците и затова получава място в този списък.

3. Bayek of Siwa - Assassin's Creed Origins

Като меджай, Байек защитаваше хората си. Когато се опитал да изпълни тази задача по най-добрия начин, синът му бил убит от тамплиерите. След това той и съпругата му сформират група, наречена "Скритите", която ще се развие в Братството на убийците, както го познаваме днес. Целта на тази група беше винаги да защитава невинните.

2. Едуард Кенуей - Assassin's Creed IV: Black Flag

Едуард Кенуей стана убиец по чиста случайност. Неговото поведение го правеше много специален и следователно много забавен за игра. Неговата история е специална сред убийците, но и една от най-добрите. След като загуби няколко приятели и роднини, Едуард реши да се присъедини към Братството, за да защити Карибите.

1. Ezio Auditore Da Firenze - Assassin's Creed II

Разбира се, не може да има никой друг на мястото освен Ецио Аудиторе да Фиренце. Този невероятно популярен убиец е най-обичаният от феновете на игрите и има защо. След като тамплиерите убиват баща му и двамата му братя, Ецио се отказва от луксозния си живот и се присъединява към Братството. Тук започва една легендарна история. Той стана ключова фигура за влиянието на асасина в Европа, след като прочисти цяла Италия от тамплиерите.

Кой убиец намерихте за най-готин за игра? И кои липсват в този списък? Уведомете ни с коментар!

Препоръчано: