Норсков Сезон 2 Преглед - Забавно, но твърде кратко

Съдържание:

Норсков Сезон 2 Преглед - Забавно, но твърде кратко
Норсков Сезон 2 Преглед - Забавно, но твърде кратко
Anonim

В сезон 1 на Norskov миналия март се запознахме с много хора, живеещи около датския пристанищен град Norskov. Запознахме се с младия талант на кънки Оливър (Матиас Каки Йоргенсен), чиято майка умира внезапно. Жена с наркотична история. Светът на Оливър се срива и също не е ясно кой е баща му.. Детектив Том Ноак (Томас Левин) се опитва да помогне на момчето.

Междувременно има наркотици в обращение и той трябва да разбере. Освен това се запознахме с Мартин Киркегор (Claus Riis Ostergaard), който се опитва да изпълни всякакви проекти в пристанището.

Сезон 1 е задължителен

[обърнете внимание на спойлер за сезон 1]. Изведнъж той се оказва бащата на Оливър, което преобръща целия му свят. И два свята далеч един от друг трябва внезапно да се съберат. Мартин идва от добра социална среда, а Оливър е всичко друго. Norskov Сезон 2 приближава тази трудна връзка между баща и син, но преди всичко Каспър Бондесън (Якоб Ломан), който е арестуван за трафик на наркотици! И Ноак, неговият най-добър приятел, сам го вкара в затвора.

Не гледайте Norskov сезон 2, ако не сте гледали първия сезон, защото този сериал очевидно надгражда всички герои, техните проблеми и взаимоотношения. Това е различно от режима, където имате същите главни герои, но сезон 2 разказа напълно нова история. В шест епизода от по-малко от 40 минути всеки опознаваме героите си по-добре, като може би най-интересната роля е на Ноак. Докато в първия сезон той не се представяше забележително добре и понякога дори изглеждаше малко добър на полицаите, сега ролята му е много по-интересна.

Преглед на Норсков сезон 2
Преглед на Норсков сезон 2

Става въпрос за емоциите

Виждате го как се бори с приятелството си с Каспър. Той го държи заключен, но го посещава редовно в затвора. Сложна ситуация. Междувременно ситуацията става още по-сложна, когато Ноак внезапно изпитва чувства към съпругата на Каспър, Клаудия (Марияна Янкович). И за нея не е лесно, защото изведнъж трябва да управлява компанията на съпруга си, която изглежда отива чак до филистимците. Norksov сезон 2 е интересна драма, в която няколко души и техните проблеми са централни, но по реалистичен начин.

Никъде не усещате, че нещо е пресилено или представено като клише. Така че Норсков го прави добре. Във всичко има хубава структура и актьорската игра е солидна. В това отношение шестте епизода свършиха за нула време. И това е най-големият недостатък от всички. Защото защо Норсков сезон 2 има толкова малко епизоди? Един от епизодите продължава само 36 минути и след шест епизода вече знаете, че се работи по трети сезон.

За потребителя се чувства малко евтино да пусне това в магазините, докато още 6 епизода лесно биха могли да бъдат премахнати. Вярно е, че сериалът е в магазините за по-малко от 20 евро, но всичко изглежда малко евтино.

Преглед на Норсков сезон 2
Преглед на Норсков сезон 2

Преглед на Норсков Сезон 2 - Твърде кратък, но все пак добър

Това не променя факта, че самата история е интересна и всеки е интересен за проследяване: Том, Оливър, Каспър, Клаудия и Мартин. Във всеки случай Оливие също се бори с необходимите неща и в крайна сметка е страхотно да се види през какво развитие на характера преминава. Той не е непременно лош или добър. И това прави Norskov реалистична драма, която си струва да се гледа.

Още скандинавски сериали за гледане

Ако не ви е писнало след Norskov, имаме добри новини за вас. Писали сме и за вълнуващия скандинавски сериал Ride Upon the Storm, който определено трябва да опитате. Netflix също има добра гама от скандинавски сериали, които можете да гледате!

Плюсовете и минусите

  • По-добър от сезон 1
  • Надежден
  • Достатъчно интересни хора за следване
  • - Само 6 епизода

Популярна тема