5 причина да гледате Lucifer! - Дяволите се наслаждават

Съдържание:

5 причина да гледате Lucifer! - Дяволите се наслаждават
5 причина да гледате Lucifer! - Дяволите се наслаждават
Anonim

Хумор

Ако има нещо централно за Луцифер, това е двусмислието на всичко, което Дяволът (Том Елис) казва. Всяко твърдение дори с най-малък намек за вяра е подкопано от Луцифер. В края на краищата, бидейки дявол, той може да знае по-добре от всеки друг дали нещо се случва „за бога“: все пак това е баща му!

Дори сравненията с ангели са силно осъдени от дявола („повярвайте ми, тя не е ангел“) или също от собственото му дяволско същество. Той наистина не разбира защо всички сатанисти го свързват с козите. "Сериозно, те вонят и млякото дори не е вкусно." Всичко, което мислите, че знаете за вярата, дявола и ангелите, ще бъде поръсено с хумористичен сос в Луцифер. Хуморът определено е една от причините да гледате Lucifer!

Историята

Освен това по отношение на сюжета, ще е добре да гледате Lucifer, тъй като е нещо съвсем различно. И в същото време не, защото точно стандартните проблеми, с които хората се сблъскват през целия си живот, очароват дявола толкова много. Защо да се притеснявате да правите пари, ако живеете само няколко десетилетия, или защо мъжете си правят толкова много проблеми за тази една жена? Дяволът знае по-добре!

Все пак не след дълго Луцифер трябва да се справи и със земните емоции. Той се влюбва до уши в полицайката Клои Декър, но дявол и човек не се смесват точно. Това го изяжда още повече, когато я вижда да създава връзки с други мъже, но в същото време той знае, че изразяването на любовта му също е безполезно. Каква дяволска дилема!

Актьорство

Повечето от актьорския състав на Луцифер ще ви разпознаят от други сериали. Лорън Герман (Клои Декър) също участва в Chicago Fire, Hawaii Five-0 и имаше поддържащи роли в редица филми. Том Елис също се е появявал в сериали като Rush, EastEnders (особено за британските фенове) и Miranda, но също и главно в малки продукции. И това прави ролите им толкова забавни.

Повечето от героите в поредицата вече са били известни, преди да получат ролята (помислете за Гари Синиз в CSI: Ню Йорк или Нейтън Филиън в Замъка. Така че понякога е трудно да ги видите като определен герой в поредица, тъй като те вече имат етикет, прикачен към тях, проблем, който няма да имате скоро с Lucifer.

Божествени възможности

Дяволът нямаше да е дявол, ако нямаше специални сили на свое разположение. Въпреки че Луцифер временно се сбогува с ада в поредицата, той все още може да използва готините си подаръци. Ами неговото дяволско лице, което е толкова ужасяващо, че всеки, който го види, ще полудее. Или способността да накараш хората да изповядват най-съкровените си желания!

Също така, любимият демон на дявола, Мазикин, дойде на Земята и прави всичко възможно да се адаптира към новия свят. Но какво правите, ако сте измъчвали хора в ада в миналия си живот? Такива работни места не са подходящи за грабване на Земята. Но за щастие има функции, които могат да използват такъв набор от умения. Все още ли са полезни тези божествени сили!

Разработки

Това, което започва като ваканция, бързо се превръща в постоянна резиденция на дявола на Земята. Хубаво за Луцифер, по-малко за останалите му братя ангели. Те биха искали да видят Луцифер обратно на мястото си в ада възможно най-скоро. Колкото по-дълго Луцифер пренебрегва техните заплахи, толкова повече от братята му идват на Земята, за да променят решението си.

Не само братята идват на гости, дяволската майка също се отбива по някое време. Непоискано, разбира се, и с всички произтичащи от това последствия. И когато изглежда, че агент Декър също е в опасност, защото Луцифер не иска да се върне в ада, дяволът трябва да се чуди колко много иска да отиде на почивка. Може ли човекът с рогата все още да има чувства?

Популярна тема