Трейлърът на сезон 5 на Peaky Blinders вече е наличен

Съдържание:

Трейлърът на сезон 5 на Peaky Blinders вече е наличен
Трейлърът на сезон 5 на Peaky Blinders вече е наличен
Anonim

В петия сезон на Peaky Blinders ще видим как Томи Шелби, лидерът на престъпната банда, на която е кръстен сериалът, изпълнява политическата си функция. Това няма да е лесно, защото новият сезон се развива около 1929 година. През тази година светът претърпя огромен срив на фондовия пазар.

Какво има в трейлъра на сезон 5 на Peaky Blinders?

Има малко подробности за сюжета от трейлъра, виждаме главно проблясъци от събития. Казват на Томи, че ще се обеси, преди някой друг да успее. Това, заедно с изображенията, които виждаме, подчертава, че този сезон се развива в труден момент.

Кога ще излезе следващият сезон?

Трейлърът все още не дава конкретна дата за премиерата на петия сезон. Първият епизод вече е прожектиран пред ограничена публика в Бирмингам, където се развива действието на сериала. Кога останалият свят може да види, остава да видим, но може да се очаква това да е тази есен.

Все още ли не сте гледали Peaky Blinders? Можете да прочетете нашия преглед на предишния сезон, за да добиете впечатления от сериала. Освен това изброихме пет причини да гледате Peaky Blinders за вас.

Популярна тема