Into the Spider-Verse продуцентите подписват разширен телевизионен договор със Sony

Съдържание:

Into the Spider-Verse продуцентите подписват разширен телевизионен договор със Sony
Into the Spider-Verse продуцентите подписват разширен телевизионен договор със Sony
Anonim

Лорд и Милър вече имаха собствена продуцентска компания, с която продуцираха съдържание за 20th Century Fox през последните няколко години. Тяхната компания сега се премества в Sony. В допълнение към разработването на собствени проекти за Sony Pictures Television, Лорд и Милър ще наблюдават и проекти на други писатели.

Какво ще произвеждат Лорд и Милър в Sony?

Сделката със Sony е за пет години, което означава, че има какво да се развива. Във всеки случай е сигурно, че ще направят различни сериали около героите на Marvel, които са в ръцете на Sony. Това без съмнение е в отговор на успеха на Into the Spider-Verse, спечелил Оскар.

Дали това означава, че бъдещето на продълженията на Спайдърмен на Лорд и Милър е в телевизионната индустрия, предстои да видим. Sony колективно нарича своите герои на Marvel Spider-Verse, което може да означава, че телевизионните сериали, които се въртят около това, няма да имат пряко отношение към филма в киното. Поради това не е изключено филмово продължение на филма.

Откъде познаваме Лорд и Милър, освен от Into the Spider-Verse?

Преди това Лорд и Милър работиха със Sony по Облачно с възможност за кюфтета и 21 и 22 Jump Street. Освен това може да ги познавате от двата LEGO филма. Ако не сте гледали всичко това, може да сте чували имената им много миналата година, когато трябваше да предадат режисурата на Соло: История от Междузвездни войни на Рон Хауърд.

Отменени ли са проектите на Лорд и Милър извън Sony?

Въпреки че Лорд и Милър преминават към Sony след 9 години от 20th Century Fox, те все още ще работят върху „Bless the Harts“и „Hoops“, два сериала, които разработват съответно за Fox и Netflix.йени

Не сте ли гледали Into the Spider-Verse и искате да знаете какво е направило Лорд и Милър толкова желани в Sony? Прочетете нашия преглед на филма тук.

Популярна тема