Поредица "Пътеводител на галактическия стопаджия" се разработва в Hulu

Съдържание:

Поредица "Пътеводител на галактическия стопаджия" се разработва в Hulu
Поредица "Пътеводител на галактическия стопаджия" се разработва в Hulu
Anonim

Карлтън Кюз (Изгубени, Мотел Бейтс) и Джейсън Фукс (Жената чудо, Ледена епоха: Континентален дрейф) ще станат съответно шоурънър и сценарист. ABC Studios и продуцентската компания на Cuse са пряко ангажирани с проекта. Не е ясно докъде е продукцията на сериала.

За какво е Пътеводител на галактическия стопаджия?

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy е предимно комедиен сериал в научна фантастика. Сериалът проследява англичанина Артър Дент и неговия извънземен приятел Форд Префект. Двамата тръгват на приключения в космоса, след като Земята е унищожена.

Историята започна като радиопиеса и оттогава е разказана в книги, по-ранен телевизионен сериал и филм. Освен книгите, филмът, в който Мартин Фрийман играе ролята на Артър Дент, е може би най-известната форма на франчайза.

Тази поредица „Пътеводител на галактическия стопаджия“разказва ли историята, която знаем?

Все още не е известно дали новият сериал ще се фокусира върху приключенията на Артър Дент. Дъглас Адамс има няколко други сюжетни линии в същата обстановка. За новодошлите започването в Dent би имало смисъл, но има и други опции.

Дата на излизане на поредицата все още не е обявена. Също така няма допълнителни съобщения за актьорския състав и продуцентския екип. Така че трябва да изчакаме и да видим, преди да стане ясен точният подход на проекта.

Препоръчано: