Живите мъртви сезон 11 включва стар познат

Съдържание:

Живите мъртви сезон 11 включва стар познат
Живите мъртви сезон 11 включва стар познат
Anonim

Докато деветият сезон на The Walking Dead току-що беше пуснат в Netflix, премиерата на десетия сезон вече ще бъде излъчена по FOX тази вечер. Преди това създателите вече обявиха, че това не е последният сезон, който трябва да очаквате. The Walking Dead сезон 11 идва и с него завръщането на Маги.

Кохан напусна Живите мъртви по време на Сезон 9, в същия епизод, в който звездата Андрю Линкълн, който изигра Рик Граймс, напусна сериала. Тя замени The Walking Dead за собствения си телевизионен сериал Whiskey Cavalier, в който имаше главната роля. Този сериал беше прекратен само след един сезон, оставяйки място за завръщане на Кохан.

Завръщането на Маги не изглежда достатъчно скоро за създателите. По-рано тази година беше обявено, че The Walking Dead ще загуби още едно голямо име. Данай Гурира, която играе героя Мишон, обяви, че ще напусне сериала в десетия сезон.

Живите мъртви сезон 11 без Мишон

Самата Гурира също присъства по време на панела на The Walking Dead, който разкри сезон 11 на The Walking Dead. Тук тя говори за това как вече е заснела всичките си сцени за сезона и че ще й липсва героинята Мишон. В кой епизод Мишон ще напусне сериала все още не е ясно.

Беше разкрито, че в Сезон 11 ще бъде представен нов герой. Става въпрос за герой, представен в едноименната поредица от комикси, наречен принцеса. Тя ще бъде изиграна от Хуанита Санчес.

Знаете ли, че има и страхотна настолна игра Monopoly от The Walking Dead? Този струва само 33,54 евро в Amazon

Тази статия е актуализирана на 20 юли 2020 г.

Популярна тема