5-те най-добри кросоувъра на телевизионни сериали, които са все още свежи в съзнанието ми

Съдържание:

5-те най-добри кросоувъра на телевизионни сериали, които са все още свежи в съзнанието ми
5-те най-добри кросоувъра на телевизионни сериали, които са все още свежи в съзнанието ми
Anonim

1. Свежият принц от Бел Еър и семейство Джеферсън

The Fresh Prince of Bel Air е комедиен сериал, който беше невероятно популярен през 90-те години. Уил Смит изигра първата си голяма роля в този сериал. Сериалът разказва за Уил, който след битка е изпратен от майка си при леля си и чичо си. Това семейство е известно още като семейство Банкс. Те живеят в Bel-Air и живеят богато. Уил Смит внася много промени в богатото семейство Банкс, след като е изпратен в Бел Еър.

В петия сезон на The Fresh Prince of Bel Air, герои от изключително популярния ситком The Jeffersons се появиха в епизода "Will Is From Mars". В този епизод Уил отива на терапия за двойки в група, където случайно се намират семейство Джеферсън. Също така, в последния сезон на The Fresh Prince of Bel Air, семейство Джеферсън се завърнаха като потенциални купувачи на страхотната къща на Банкс. Този последен епизод също включва г-н Дръмонд и Арнолд от Diff'rent Strokes, което го прави феноменален кросоувър между три различни сериала.

2. Brooklyn Nine-Nine and New Girl

Бруклин девет-девет е американски сериал, който стартира през 2013 г. Това е за измисления 99-ти район на полицията в Ню Йорк, където детективите и новият командир са последвани от епизод.

Новото момиче е за Джес Дей, която се мести в апартамент с трима непознати, които е намерила в интернет. След известно време на свикване, групата се привързва една към друга.

Кръстосът между Brooklyn Nine-Nine и New Girl се случи и в двата сериала. В епизода на „The Night Shift“на Бруклин и в епизода „Homecoming“на New Girl. Джес и нейната група пътуват до Ню Йорк, където Джес среща Джейк Пералта, главния герой на Бруклин девет-девет, и му помага с нов случай. Забавен телевизионен сериал, кръстосан между два изключително популярни сериала.

Image
Image

3. Скандал и как да се размине с убийство

Scandal е американски драматичен сериал за Оливия Поуп и нейния екип. Групата се опитва да държи всички скандали на политическия елит далеч от светлината и да защитава имиджа на този елит.

Как да се измъкнем за убийство проследява живота на Анализ Кийтинг, професор по наказателно правосъдие в университета Миделтън. В тази поредица Анализ избира група студенти, които да работят в нейната адвокатска кантора. Животът й скоро се заплита, оставяйки Анализ и нейните ученици внезапно въвлечени в заговор за убийство.

През 2018 г. кръстосването между двете серии най-накрая беше налице. Този кросоувър започна с дванадесетия епизод на Скандал сезон 7, наречен „Позволи ми да се представя отново“и завърши с тринадесетия епизод на HTGAWM сезон 4, наречен „Лахи срещу Британската общност на Пенсилвания“.

В този кросоувър видяхте две изключително силни женски главни герои един срещу друг, помагайки си в драмата, която се наблюдаваше в кросоувъра.

4. Family Guy and The Simpsons

Family Guy and The Simpsons, кой не знае? Двата анимационни сериала съществуват от доста време и проследяват семейство Грифин и семейство Симпсън. През последните години и двете семейства имаха най-лудите и понякога странни приключения. Следователно кръстосването между двата анимационни сериала беше нещо, което можехме да видим да идва дълго време.

След като на семейство Грифин беше позволено да остане известно време в къщата на семейство Симпсън (защото колата им беше открадната), между семейството се натрупа напрежение. В заключителната битка между Омир и Петър беше решено по-висшето семейство.

Беше страхотен кросоувър с последна битка, която ще ви остави без думи. Вече не виждате кросоувъри в анимационните сериали. Следователно тези два епизода бяха едни от най-новите кросоувъри, издадени през последните години.

Image
Image

5. Пълна къща и семейни въпроси

Пълна къща е за Дани Танер, който е самотен баща на три момичета. Дани привлича помощта на Джеси Кацополис и Джоуи Гладстоун, за да му помогнат да отгледа трите дъщери. Сериалът се излъчва от 1987 до 1995 г. с общо осем сезона. Full House също има продължение, наречено Fuller House. Сериалът Family Matters е американски ситком за афро-американско семейство, живеещо в Чикаго.

В епизода на Full House „Stephanie Gets Framed“Стефани е тъжна, когато й казват, че има нужда от очила. Затова я посети звездата от „Семейни въпроси“Стив Уркел. Той й помага да разсъждава и й казва, че очилата не са толкова лоши.

Кой кросоувър от този списък ви харесва най-много? Или имате предвид друго, което също беше страхотно да видите? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема