Hitshow CSI е на път да се завърне

Съдържание:

Hitshow CSI е на път да се завърне
Hitshow CSI е на път да се завърне
Anonim

Популярност

CSI, Шоуто на Антъни Зуйкър и Джери Брукхаймър, беше направо хит за CBS. Сериалът се излъчва от 2000 до 2015 г. и включва множество предавания като L. A., Ню Орлиънс, Маями и Cyber. Сериалът се фокусира върху престъпността в Лас Вегас. Оригиналният актьорски състав на CSI имаше звезди като Уилям Петерсън, Джорджа Фокс, Марг Хелгенбергер, Джордж Ийдс, Гари Дурдан, Пол Гилфойл и още някои големи имена.

Сериалът, продължил 15 години, два пъти беше обявен за най-гледания сериал в света. CSI беше откровен пистолет за пари и рейтинги за CBS. Следователно не е изненадващо, че CBS иска да върне сериала.

Рестартирането

Въпреки че CBS и продуцентите CBS studios не коментират спекулираното рестартиране на CSI, редица неща вече са ясни за новото рестартиране.

Рестартирането ще бъде ограничена серия. В допълнение към Джорджа Фокс и Уилям Петерсън, хора като Мат Лаурия, Пола Нюсъм и Мел Родригес ще се присъединят към рестартиращия актьорски състав. Кои образи ще изиграят, все още се пази в тайна. Джейсън Трейси пише сценария за съживяването. Освен това изглежда, че някои скриптове за рестартиране на CSI са готови.

Първоначално завръщането на ограниченото шоу CSI щеше да бъде там, за да отпразнува 20-ата годишнина на франчайза. Но това не се случи, тъй като 20-ата годишнина беше през 2020 г. Брукхаймър води рестартирането, заедно с Трейси и Зуйкър. Също така, CSI: Cyber шоурънърът Крейг О'Нийл, директорът на JBTV Джонатан Литман и КристиАн Рийд ще се присъединят към тримата, за да копродуцират възраждането.

Популярна тема