Телевизионният сериал Halo губи шоуръннер след само един сезон

Съдържание:

Телевизионният сериал Halo губи шоуръннер след само един сезон
Телевизионният сериал Halo губи шоуръннер след само един сезон
Anonim

Производството на филмови адаптации на игри среща сериозни проблеми повече от веднъж. Например, филмът Mass Effect така и не се появи, филмът Uncharted също беше забавен през годините, а телевизионният сериал Halo се създава не по-малко от осем години. Въпреки това през 2022 г. поредицата най-накрая ще стартира в стрийминг услугата Paramount+, няколко месеца след пускането на Halo Infinite.

Поръчайте предварително Halo Infinite сега на bol.com

Ако сериалът е успешен и заслужава втори сезон, тогава продукцията ще се изправи пред голям проблем. Variety съобщава, че шоурънърът на сериала Halo, Стивън Кейн, ще се пенсионира след първия сезон. Кейн е бил в Будапеща за производство през последните две години и иска да се върне в Съединените щати по „лични причини“.

Не е първият шоурънър, който напуска

Напускането на Kane не е първият път, когато сериалът Halo TV губи водещ рано. Първоначално Стивън Кейн беше ко-шоурънър. Той ще ръководи проекта с Кайл Килън. Преди производството наистина да започне, Килън вече беше напуснал.

Тъй като ViacomCBS вече са инвестирали много пари в проекта, изглежда вероятно да има и втори сезон на сериала Halo. Така че ще бъде важно да се намери нов шоурънър и този път се надяваме, че ще остане малко по-дълго.

Популярна тема