Нов трейлър на телевизионен сериал Halo показва датата на издаване

Съдържание:

Нов трейлър на телевизионен сериал Halo показва датата на издаване
Нов трейлър на телевизионен сериал Halo показва датата на издаване
Anonim

Новият трейлър беше разкрит по време на AFC Championship Game в Съединените щати. Малко повече от 2-минутен трейлър дава много повече подробности за новата поредица в допълнение към датата на излизане. Това най-накрая прави по-ясна историята, докато Кортана също е показана за първи път. Можете да разгледате трейлъра по-долу.

Телевизионният сериал Halo ще се фокусира върху 26-ти век, където Master Chief (изигран от Pablo Schreiber) трябва да се бори със Завета заедно с други спартанци. Класическите врагове от игрите (съюз от различни извънземни) са на път да унищожат човечеството и от Master Chief зависи да го спре. Серията е базирана на класическата серия игри от Microsoft.

Самият Master Chief се превърна в иконата на Xbox и наскоро получи нова игра. Става въпрос за Halo Infinite, чисто нова стъпка за добре познатата поредица шутъри. Играта всъщност е шутър от отворен свят за първи път, докато мултиплейърът играе добре както обикновено.

Телевизионните сериали Halo идват само в Paramount+

Телевизионният сериал Halo е насрочен за 24 март, но все още остава въпросът дали сериалът ще се появи и в Холандия. Поредицата идва ексклузивно за Paramount+. Холандският аналог е SkyShowtime, но тази стрийминг услуга все още не е пусната в Холандия. Кога ще стане това, все още не е ясно. Тук можете да прочетете всичко, което знаем за SkyShowtime досега.

Популярна тема