Следващата игра Assassin's Creed ще има екзотична обстановка

Съдържание:

Следващата игра Assassin's Creed ще има екзотична обстановка
Следващата игра Assassin's Creed ще има екзотична обстановка
Anonim

Мина известно време от пускането на последната игра Assassin's Creed. Assassin's Creed Valhalla е на почти две години и феновете на поредицата не са свикнали да не чуват за следващото заглавие толкова дълго.

Наскоро Ubisoft даде да се разбере, че ще чуем повече за бъдещето на Assassin's Creed през септември, след като се появиха няколко слухове - включително възможен римейк на първата игра Assassin's Creed. Сега току-що се появи слух за обстановката за следващата игра от поредицата.

Джеръми Пентър, по-известен с канала си в YouTube ACG, твърди в Twitter, че новият Assassin's Creed ще се развива в царството на ацтеките. Пентър вече е изтекъл, че Far Cry Primal ще има праисторическа среда и YouTuber вече изглежда сигурен в своя случай.

Интересна обстановка за Assassin's Creed

Посещението на ацтеките не би било лоша идея за франчайза на Assassin's Creed. Все още не е имало игра от поредицата, която да се е играла в континентална Централна Америка. Историята на ацтеките също е пълна с интересни събития, но междувременно малко внимание се обръща на културата в поп културата.

Ubisoft също има няколко възможности за избор с настройката кой период от време да се използва. Например може да се използва формирането на съюза между трите града-държави на ацтеките, разцвета на империята или нахлуването на испанските конкистадори.

Популярна тема