Новата игра Assassin's Creed ще бъде разкрита скоро

Съдържание:

Новата игра Assassin's Creed ще бъде разкрита скоро
Новата игра Assassin's Creed ще бъде разкрита скоро
Anonim

Тъй като Ubisoft пое в напълно различна посока с франчайза Assassin's Creed след Assassin's Creed Origins, ние получаваме ново заглавие на всеки една или две години. Origins беше пусната през 2017 г., Odyssey беше пусната през 2018 г., а Valhalla беше пусната през 2020 г. Бихте очаквали следващата игра Assassin's Creed тази година, но това вероятно не е в нея.

Ubisoft обяви, че следващото заглавие от франчайза ще бъде представено през септември на „много специално събитие“. Компанията направи това по време на предаване на живо във вторник. Това е забележително, защото предаването на живо всъщност беше организирано от издателя, за да отпразнува петнадесетата годишнина на поредицата и това щеше да е идеалният момент да разкрием новото заглавие.

Infinity ще бъде ли новата игра на Assassin's Creed?

Тъй като Ubisoft говори за „бъдещето на Assassin's Creed“, което ще бъде разкрито по време на събитието, може да става дума за няколко игри от поредицата. Например, вече е известно, че разработчикът работи върху Assassin's Creed Infinity, игра, която постоянно ще се актуализира с ново съдържание.

Има също слухове, че Ubisoft работи върху друга игра Assassin's Creed, която ще има по-традиционна настройка. Тази игра ще се върти около убиеца Basim и според съобщенията първоначално е била планирана като разширение за Assassin's Creed Valhalla.

Популярна тема