Assassin's Creed Infinity в процес на разработка, трябва да бъде платформа, подобна на Fortnite

Съдържание:

Assassin's Creed Infinity в процес на разработка, трябва да бъде платформа, подобна на Fortnite
Assassin's Creed Infinity в процес на разработка, трябва да бъде платформа, подобна на Fortnite
Anonim

Актуализация - Ubisoft потвърждава нови подробности

Ubisoft обяви още някои нови подробности около Assassin's Creed Infinity в самата публикация в блога. Джонатан Дюмон и Клинт Хокинг стават творчески директори на играта. Последният също беше отговорен преди това за Watch Dogs: Legion, Far Cry 2 и Splinter Cell: Chaos Theory в тази роля. Дюмон, от друга страна, работи като световен режисьор на Assassin's Creed Syndicate и след това става творчески директор на Assassin's Creed Odyssey.

Източници казват, че Assassin's Creed Infinity е предназначена да бъде постоянно развиваща се платформа, която трябва да продължи много години напред. Следователно в играта трябва да има различни настройки вместо само едно историческо местоположение. Играта е описана като платформа, която ще съдържа множество, различни игри на Assassin's Creed, които може да изглеждат и да се играят по различен начин, но всички са свързани.

Самият Ubisoft призна съществуването на играта пред Bloomberg. Въпреки това ще отнеме доста години, преди играта да бъде готова за пускане. Говорител каза, че Ubisoft иска да надмине очакванията на феновете, които изискват сплотена платформа. Ubisoft не потвърди други подробности.

Image
Image

Assassin's Creed Infinity е следващата стъпка за поредицата

Assassin's Creed Infinity е напълно нова стъпка за поредицата на Ubisoft, която предлага игри почти всяка година от 2007 г. насам. Играта се разработва от Ubisoft Montreal и Ubisoft Quebec, според Bloomberg. Двата екипа ще бъдат обединени в един универсален екип, като Ubisoft Quebec ще отговаря за проекта.

Ubisoft все повече възстановява игрите на Assassin's Creed през последните години. След завръщането на поредицата през 2017 г. с Assassin's Creed Origins, в играта бяха въведени микротранзакции, които позволяват на играчите да купуват нови комплекти броня, както и да купуват козметични персонализации. Освен това, редовни безплатни актуализации също се предоставят на игрите, които предлагат нови функции и режими.

Поразително е, че тази посока е подобна на последните доклади за GTA 6. Играта трябва да се появи през 2024/2025 г. и също ще се развие като платформа с течение на времето. Играта трябва да се развива във Vice City.

Популярна тема