Третата настройка на Assassin's Creed навлиза на бойното поле

Съдържание:

Третата настройка на Assassin's Creed навлиза на бойното поле
Третата настройка на Assassin's Creed навлиза на бойното поле
Anonim

По-рано тази седмица изтече, че следващият Assassin's Creed ще се развива в царството на ацтеките. Тази информация дойде от достоверен източник, който преди това е изтекъл точна информация за игрите на Ubisoft. Малко по-късно Джейсън Шрайер само твърди, че е доста сигурен, че следващият Assassin's Creed ще отиде в Багдад и че играта няма нищо общо с ацтеките след това.

Междувременно се появи трети слух за бъдеща обстановка. Този път Джеф Гръб твърди, че е чул, че бъдеща игра, не непременно следващата, ще се развива в Япония. Самият той не може да потвърди това, но източникът му изглежда е в съответствие с това, което излезе за предполагаемата игра около Basim.

Прочетете също: Оригиналният Assassin's Creed ще получи ли римейк?

Между другото, не е ясно дали тази японска настройка ще има своя собствена игра. Възможно е да е част от Assassin's Creed Infinity. Тази игра има множество настройки, така че може да не се появи пълна игра в Япония.

„Assassin’s Creed в Япония става по-традиционен“

Интересна подробност е, че Grubb твърди, че тази японска Assassin's Creed ще прилича на по-старите RPG от поредицата. За феновете на първия час това може да бъде добре дошъл аспект от играта. Във всеки случай, скоро ще разберем коя настройка всъщност се използва, защото следващата игра от поредицата ще бъде разкрита през септември.

Популярна тема