Няколко сериала на HBO Max изчезват от услугата

Съдържание:

Няколко сериала на HBO Max изчезват от услугата
Няколко сериала на HBO Max изчезват от услугата
Anonim

През последните седмици няколко абонати на HBO Max откриха, че сериалите внезапно изчезват от услугата. В много случаи това се случва внезапно. Един сериал, The Bridge, дори беше обещан, че вторият сезон ще бъде пуснат в услугата този месец, но вместо това сериалът напълно изчезна.

В Twitter зрителите питат къде е отишъл сериалът и изглежда, че са премахнати поради комбинацията от HBO Max и Discovery+. Това сливане има няколко последици за предлагането на HBO Max. Например в много европейски страни, включително Холандия, вече не се правят оригинали, за да се спестят разходи.

Ще се върне ли липсващата серия?

Липсващите сериали включват The Informant, The Bridge, Strike Back и The Brink. Зрител се чуди дали тези сериали ще се върнат в HBO Max. За съжаление холандският сервизен екип не може да даде отговор в момента.

В дългосрочен план Discovery+ и HBO Max са предназначени да се превърнат в една голяма услуга за стрийминг. Следователно в общата картина обхватът и на двете ще нарасне значително, дори ако това в момента изглежда за сметка на редица серии. Все още не е ясно кога HBO Max и Discovery+ ще се слеят.

Популярна тема