Рик и Морти, сезон 6, получава дата на излизане

Съдържание:

Рик и Морти, сезон 6, получава дата на излизане
Рик и Морти, сезон 6, получава дата на излизане
Anonim

Съвсем скоро ще има нови епизоди на Рик и Морти. Дуото от дядо и внук ще се завърне по телевизията от септември (чрез Deadline). За да бъдем точни, сезон 6 ще започне на 4 септември 2022 г.

Трябва да се каже, че е премиерата на канала Adult Swim. В Холандия първите пет сезона на сериала могат да се видят по Netflix и HBO Max. За щастие не се налага да чакаме дълго, преди сериалът да може да се предава и тук.

Прочетете също: Топ 5 на най-добрите сериали на HBO MAX за 2022 г. досега

HBO Max обявява, че нови епизоди в Холандия могат да се предават по HBO Max от 5 септември. Не се говори за сделка за представяне на сезон 6 и в Netflix. Тъй като Cartoon Network, част от която е Adult Swim, е важен стълб за HBO Max, изглежда вероятно сериалът да се гледа изключително там в дългосрочен план.

Предстоят още много Рик и Морти

Сезон 6 в никакъв случай не е последният сезон на Рик и Морти. Вече са поръчани достатъчно епизоди за завършване на общо десет сезона. Преди две години създателите на сериала вече работеха по сезон 7. Междувременно развитието несъмнено ще продължи. Между другото се говори и за филм.

Популярна тема