‘Warner Bros. Discovery вече отменя HBO Max"

Съдържание:

‘Warner Bros. Discovery вече отменя HBO Max"
‘Warner Bros. Discovery вече отменя HBO Max"
Anonim

Стратегия за стрийминг на Warner Bros. Откритието може да е на път да промени много. Шефът на компанията би искал да се съсредоточи повече върху марката Discovery и следователно HBO Max да се слее с Discovery +, където много сценарийно съдържание също трябва да направи място за, например, риалити сериали. Това твърди журналистката Грейс Рандолф в Twitter.

Трябва да се каже, че Рандолф е грешал доста преди. Тя е правила неверни изявления за Пазителите на галактиката и Миротворец на Джеймс Гън и преди. Нейните твърдения, че Педро Паскал ще се сблъска със създателите на „Мандалорианецът“и дори ще бъде изваден от третия сезон, също са неверни.

Дори да погледнем самия HBO Max, изглежда странно да се прекрати услугата и по-голямата част от съдържанието. House of the Dragon, например, се появява бързо и има потенциала да има огромен успех. Освен това се разработват още сериали на HBO Max. От друга страна Waner Bros. дръпна щепсела на филма Batgirl, когато беше почти завършен.

Image
Image

HBO Max и Discovery+ вървят заедно

Известно е също, че HBO Max и Discovery+ наистина ще се слеят. Досега се предполагаше само, че Discovery ще стане раздел в HBO Max или че и двете услуги ще станат равностойна част от нова услуга. Warner Bros. Discovery ще представи тримесечните си данни в четвъртък, така че тогава вероятно ще има повече яснота.

Популярна тема