Прочетете всичко за любимите си филми и сериали на нашата стрийминг страница

Съдържание:

Прочетете всичко за любимите си филми и сериали на нашата стрийминг страница
Прочетете всичко за любимите си филми и сериали на нашата стрийминг страница
Anonim

Къде да намеря страницата на услугата за стрийминг?

В горната част на XGN вече ще намерите цифровия бутон „стрийминг“. Това беше нашата страница в Netflix, но никой няма да забележи, че животът е станал по-красив с много услуги. Твърде много за споменаване наистина. Девет услуги са подчертани по-специално на тази страница: Netflix, Disney+, Pathe Thuis, Apple TV+, HBO Max, Prime Video, Viaplay, Videoland и Ziggo. Веднага щом натиснете някой от бутоните, ще видите много повече съдържание. Помислете за последните новини или може би за топ списък с определени сериали в категория, която смятаме, че си заслужава. Моля, погледнете!

Какво мога да намеря на страницата за стрийминг?

По принцип всички стрийминг услуги могат да бъдат намерени в нашето съдържание. Не всяка услуга има само свой собствен голям бутон. Например, ние също публикуваме за услуги като Picl, Crunchy Roll, Discovery Plus, myLum и SkyShowtime. Ако искате да намерите това съдържание, най-добре е да търсите в Google по име на услугата за стрийминг + XGN таг. Например, ако направите това с Picl, ще получите резултат с цялото създадено от нас Picl съдържание.

Ще продължим да публикуваме различни съвети и рецензии в бъдеще. Кажете ни в коментарите по-долу какъв вид съдържание бихте искали да видите на тази страница или конкретно от кои услуги за стрийминг. Тогава ще видим какво можем да направим за вас!

Популярна тема