HBO Max ще спре много скоро

Съдържание:

HBO Max ще спре много скоро
HBO Max ще спре много скоро
Anonim

От следващата година HBO Max ще изчезне, но същото важи и за стрийминг услугата Discovery+. Двамата се събират в нова стрийминг услуга Warner Bros. Изпълнителен директор на Discovery Дейвид Заслав. Тази нова услуга съчетава съдържанието на двете услуги.

Изглежда като слух, разпространен от Грейс Рандолф по-рано тази седмица. Тя твърди, че HBO Max ще се слее с Discovery+. Това е отчасти вярно, защото въпреки че новата услуга ще бъде преименувана, технически тя ще бъде базирана на Discovery+. Дейвид Заслав споменава, че приложението HBO Max има доста технически проблеми, които Discovery+ няма.

Какво е Warner Bros. Правите Discovery със сериали на HBO Max?

Цяла седмица имаше опасения, че много съдържание на HBO Max ще изчезне или ще бъде отменено преждевременно. Това до голяма степен се дължи на новината, че филмът Batgirl, който се прави за услугата, е отменен. Докато филмът беше почти завършен.

Прочетете също: Тези филми и сериали идват в HBO Max през август

Но Дейвид Заслав казва, че няма планове за масово отмяна на съдържанието на HBO Max. Той казва, че като цяло съдържанието на HBO Max е добро и че подкрепя компанията. Според него HBO Max се е превърнала в силна марка, свързана с качество.

Популярна тема