Ще идват ли филмите по-бързо в HBO Max отсега нататък?

Съдържание:

Ще идват ли филмите по-бързо в HBO Max отсега нататък?
Ще идват ли филмите по-бързо в HBO Max отсега нататък?
Anonim

През 2022 г. досега беше обичайно за Warner Bros. филмите се появиха на HBO Max 45 дни след премиерата. Виждали сме това с Батман и Фантастични животни 3, например. Скоро ще дойде ред на Елвис, но това не изглежда да е така.

Филмът може да бъде нает и закупен цифрово от 9 август, но според IndieWire филмът все още не идва в HBO Max по това време. Изминаха 45 дни от пускането му по кината. Директорът Баз Лурман по-рано посочи, че Елвис ще се появи в стрийминг услугата едва през есента, но това никога не е било потвърдено от Warner Bros. Откриване.

Възможно е това да се случи отново с повече филми в киното. Маржът на печалбата при наемане или покупка е по-голям, отколкото когато филм се предава поточно. Освен това миналата седмица стана ясно, че Warner Bros. Discovery ще приеме различна стратегия за HBO Max.

HBO Max ще изчезне

Фактът, че Елвис изглежда ще се появи в HBO Max едва по-късно, може да е предвестник на по-големи промени. Миналата седмица Warner Bros. Discovery вече имаше цял филм на рафта, докато беше почти завършен. Компанията също така обяви, че HBO Max ще се слее в нова услуга за стрийминг през следващата година, с много слухове, че ще има по-малко или никакви Max Originals.

Популярна тема