Ще бъде ли безплатно стриймингът на HBO Max скоро?

Съдържание:

Ще бъде ли безплатно стриймингът на HBO Max скоро?
Ще бъде ли безплатно стриймингът на HBO Max скоро?
Anonim

Вече можем да кажем сбогом на HBO Max, както го опознахме през последните няколко месеца. Услугата ще се присъедини към Discovery+ в нова услуга за стрийминг от следващата година. Но това не е единствената голяма промяна, която може да настъпи.

По време на тримесечния преглед на Warner Bros. Изпълнителният директор на Discovery Дейвид Заслав посочи, че може да има безплатна услуга за стрийминг с реклами. Това ще бъде въведено след завършване на сливането на HBO Max и Discovery+. С такава стрийминг услуга клиентите, които не искат да плащат абонамент, все още могат да виждат съдържание както от HBO, така и от Discovery.

Ще има ли програми на HBO Max в тази услуга?

Трябва да имаме предвид, че тази нова услуга вероятно не може да бъде описана като „безплатен HBO Max“. Посочено е, че съдържанието на тази безплатна услуга за стрийминг няма да бъде същото като това на премиум услугата. Може би част от програмирането ще бъде същото, но се говори за съдържание, което би паснало на безплатна услуга, което няма смисъл за платена услуга за стрийминг.

Няма да мине много време, преди да научим повече за тази потенциално безплатна услуга. Компанията иска да обяви повече за тези планове до края на тази година. Какво казва това за възможната дата на стартиране, предстои да видим.

Популярна тема