HBO Max ще премахне много оригинали

Съдържание:

HBO Max ще премахне много оригинали
HBO Max ще премахне много оригинали
Anonim

От Warner Bros. Discovery наскоро представи своите тримесечни резултати, има много работа за HBO Max. Вътрешно много ще се променят, което в крайна сметка ще доведе до изчезването на услугата. Необходимото съдържание също ще изчезне, съобщава Variety.

Представител на HBO Max потвърждава, че както HBO Max, така и Discovery+ премахват необходимото съдържание в навечерието на сливането на услугите. Представителят декларира, че ще има промени в предложенията и на двете платформи. Премахването на съдържание е част от това. Какви други промени ще дойдат все още е малко неясно.

Поредицата ще изчезне тази седмица, въпреки че не е потвърдено дали офертата в Холандия ще се промени по същия начин. Добрата новина е, че явно става дума за рядко гледани филми и сериали. Ако сте в средата на Succession of Euphoria, не се притеснявайте.

Как HBO Max ще се промени още повече?

Новата услуга за стрийминг от Warner Bros. Discovery стартира следващата година. Така че ще мине известно време, преди да получим пълните подробности за плановете. Има уволнение в HBO Max и целият DCEU е на лопата, така че засега изглежда, че страната на HBO трябва да промени много повече от страната на Discovery.

Популярна тема