Ще изчезне ли отстъпката за HBO Max със сливането с Discovery+?

Съдържание:

Ще изчезне ли отстъпката за HBO Max със сливането с Discovery+?
Ще изчезне ли отстъпката за HBO Max със сливането с Discovery+?
Anonim

Предстоят много промени за HBO Max. В крайна сметка услугата дори ще престане да съществува, за да формира по-голяма стрийминг услуга заедно с Discovery+. Разбираемо съществуващите клиенти се чудят дали доживотната отстъпка ще продължи. Засега изглежда така.

В Twitter HBO Max Netherlands обявява, че в момента няма планове за „промяна на нищо относно 50% отстъпка“. Докато не анулирате абонамента си за услугата, можете да продължите да се възползвате от отстъпката, както е посочено при въвеждането на услугата. Компанията просто го пази.

Възможно е промоцията да се промени, когато стартира заместващата услуга за стрийминг. Това ще се случи в САЩ през лятото на следващата година. В Холандия сливането ще последва през пролетта на 2024 г.

Ще продължи ли отстъпката за HBO Max след сливането?

Не е изключено отстъпката да продължи да съществува. Придобиването на Warner Bros. от Discovery беше почти готово, когато HBO Max дойде в Холандия и скоро стана ясно, че предстои сливане на две стрийминг услуги.

Въпреки че това може да означава, че сливането на HBO Max и Discovery+ вече е взело под внимание евентуално право на доживотна отстъпка, има и друга възможност. Също така може да се окаже, че доживотната отстъпка може да бъде предложена, защото вече беше ясно вътрешно, че HBO Max все пак няма да съществува дълго. Вероятно ще мине известно време, преди да разберем със сигурност.

Популярна тема