Производството на поредицата House of the Dragon е спряно поради коронавирус

Съдържание:

Производството на поредицата House of the Dragon е спряно поради коронавирус
Производството на поредицата House of the Dragon е спряно поради коронавирус
Anonim

Миналата година имаше много филми и сериали, чието производство трябваше да бъде спряно поради корона вируса. Това дори се случи няколко пъти по време на снимките на The Witcher сезон 2. Този сериал вече е приключил производството, докато House of the Dragon - новата предистория на Game of Thrones - едва стартира през април.

Производството на сериала на HBO вече също е спряно поради корона вируса, съобщава Deadline. Съобщава се, че член на производството е дал положителна проба за COVID-19, което е накарало цялото производство да бъде спряно съгласно указанията на индустрията. Снимките на House of the Dragon трябва да се подновят в сряда, освен ако разбира се не се появят повече положителни случаи.

Къщата на дракона предлага поглед към миналото

След края на Игра на тронове - който не беше по вкуса на всеки - се появиха много нови сериали, които изследват вселената на Джордж Р. Р. Мартин да се разшири допълнително. Според HBO House of the Dragon е единственото шоу, което е получило зелена светлина от канала и следователно е в производство.

Къщата на дракона се развива 300 години преди събитията от Игра на тронове и се фокусира върху семейство Таргариен. В шоуто участват Пади Консидайн, Оливия Кук, Мат Смит и Ема Д'Арси, а водещи са Мигел Сапочник и Райън Кондал. House of the Dragon трябва да бъде пуснат по HBO през 2022 г.

Популярна тема