Актрисата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс мразеше Аря Старк

Съдържание:

Актрисата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс мразеше Аря Старк
Актрисата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс мразеше Аря Старк
Anonim

Една от най-големите изненади в Игра на тронове несъмнено беше Мейзи Уилямс. Актрисата е избрана за ролята на Аря Старк, когато е едва на 12 години, но веднага успява да се наложи сред големи имена като Шон Бийн, Лена Хеди и Питър Динклидж. Следователно сериалът беше големият пробив за актрисата.

Все пак Мейзи Уилямс не винаги се е наслаждавала на времето си като Аря Старк. Всъщност в интервю за GQ актрисата посочва, че в един момент е намразила собствения си герой. Това беше моментът, в който й връчиха сутиен на снимачната площадка на „Игра на тронове“.

Мейзи не пропуска да бъде на снимачната площадка на "Игра на тронове", но и не поглежда назад към този период от живота си с недоволство. „Защо трябва да се чувствам тъжен за най-доброто нещо, което се е случило в живота ми?“

Още Игра на тронове по пътя

Въпреки че „Игра на тронове“приключи след осем сезона, това не означава, че феновете на сериала трябва да пропуснат света на Вестерос завинаги. House of the Dragon ще бъде пуснат по HBO Max по-късно тази година, по-точно на 22 август.

Къщата на дракона е поредица-предистория на Игра на тронове, чието действие се развива около 170 години по-рано. Разказва историята на кървава борба за власт в семейството Таргариен, което управлява Вестерос по това време.

Популярна тема