MultiVersus изправя Батман срещу Бъгс Бъни и Аря Старк

Съдържание:

MultiVersus изправя Батман срещу Бъгс Бъни и Аря Старк
MultiVersus изправя Батман срещу Бъгс Бъни и Аря Старк
Anonim

Warner Bros. Games пуснаха нов анимиран трейлър за предстоящата си бойна игра, MultiVersus. Този трейлър показва няколко героя, които се състезават един срещу друг в битка. Батман, Супермен, Аря Старк от Игра на тронове, Шаги от Скуби Ду, Джейк от Времето за приключения и още много герои могат да се видят в трейлъра. Че тези герои в новата бойна игра на Warner Bros. вече беше известно. Новото е, че бяха показани няколко героя, които не бяхме виждали преди в играта.

В новия трейлър на MultiVersus бяха обявени три нови персонажа, които могат да се играят. Tasmanian Devil на Looney Tunes, Velma на Scooby-Doo и The Iron Giant бяха показани за първи път. С тези новодобавени герои списъкът на MultiVersus в момента се състои от шестнадесет персонажа, които могат да се играят. Няма да спре на шестнадесет, защото уебсайтът MultiVersus твърди, че повече герои от Warner Bros. ще бъдат добавени франчайзи.

MultiVersus ще може да се играе скоро

Все още не е известно кога точно ще излезе играта. Разработчиците все още казват, че играта, обявена през ноември, ще бъде пусната тази година. Има добри новини, защото играта ще може да се играе скоро. Последният трейлър също така ви уведомява, че отворената бета версия ще започне през юли. Тогава MultiVersus ще може да се играе от всички. Ако наистина нямате търпение да изтъкнете другите като любими герои, възможно е да се регистрирате за затворената алфа версия на уебсайта.

Популярна тема