HBO Max споделя огнения трейлър на House of the Dragon

Съдържание:

HBO Max споделя огнения трейлър на House of the Dragon
HBO Max споделя огнения трейлър на House of the Dragon
Anonim

HBO разкри първия официален трейлър за House of the Dragon, новия спин-оф на Game of Thrones. Таргариените са в центъра на новата серия и все още управляват Вестерос в тази предистория. Това се прави, наред с други неща, с множество дракони, които семейството все още има.

Самият трейлър продължава около минута и половина и показва стартирането на нова игра за трона. Има шум около принцеса Раенис Таргариен (Ив Бест). Тя трябва да бъде наследник на крал Визерис Таргариен (Пади Консидайн), но не всички са съгласни.

Освен това редица добре познати къщи, които познаваме от самата Игра на тронове. Например, Старките и Баратеоните се наричат по име и ние също виждаме Железния трон в целия му блясък. Тъй като поредицата се развива няколкостотин години по-рано във времевата линия, не очаквайте герои като Джон Сноу в спин-офа.

Гледайте сами първия трейлър по-долу:

Акценти на трейлъра на House of the Dragon (САЩ) дата на излизане

Домът на дракона се развива 200 години преди оригиналния сериал Game of Thrones. Подобно на сериала от 2011 г., нови епизоди ще се появяват в САЩ в неделя, което означава, че нови епизоди ще се появяват в Холандия всеки понеделник сутрин. Това няма да е в неделя, 21 август, а в понеделник, 22 август.

Популярна тема