Игра на тронове Джон Сноу спин-оф в процес на разработка

Съдържание:

Игра на тронове Джон Сноу спин-оф в процес на разработка
Игра на тронове Джон Сноу спин-оф в процес на разработка
Anonim

Ето как източниците докладват на Deadline. Според източниците това ще бъде продължение на самата Игра на тронове, което се фокусира само върху Джон Сноу. По-конкретно, ще бъде за неговото приключение след Вестерос, за което Кит Харингтън ще се завърне, за да изиграе ролята.

Спин-офът на Игра на тронове на Джон Сноу е само един от многото спин-офи, към които HBO се насочва. В края на краищата през август ще се появи първият спин-оф на Game of Thrones под формата на предистория от сериала House of the Dragon. Това се случва стотици години по-рано във времевата линия и се фокусира върху семейство Таргарян.

Image
Image

Подготвят се още спин-офи на Game of Thrones

Други спин-офи на Game of Thrones също са в процес на разработка. Например, подготвя се спин-оф около Dunk and Egg, по-кратка поредица от книги на Джордж Р. Р. Мартин, действието се развива във Вестерос, и спин-оф, наречен Морската змия.

Множеството странични ефекти около най-големия успех на HBO на телевизионния екран се вписват добре в новата стратегия на WarnerMedia. Като собственик на HBO, WarnerMedia иска да разклати нещата в ръководството на HBO чрез ново ръководство. Новият спин-оф на Игра на тронове на Джон Сноу изглежда е само част от това.

Как ще се развие всичко, предстои да видим. В крайна сметка отделянето е на много ранен етап на развитие. Не е нужно да чакате толкова дълго за House of the Dragon. Този сериал ще бъде пуснат по HBO Max на 22 август 2022 г. и ще има десет епизода.

Популярна тема