Epic Games раздава любима фентъзи игра и много други безплатно

Съдържание:

Epic Games раздава любима фентъзи игра и много други безплатно
Epic Games раздава любима фентъзи игра и много други безплатно
Anonim

Всеки четвъртък е наградата за феновете на безплатните игри, след което Epic Games раздава една или повече безплатни игри в Epic Games Store. Дори сега, след като мега разпродажбата приключи, Epic Games продължават да ни глезят с безплатни игри в магазина. Тази седмица Epic Games ни връща в един любим фентъзи свят, а именно този на Game of Thrones.

Играта тази седмица е дигитална версия на The Game of Thrones the Boardgame. Тази игра Game of Thrones е не само много добра игра, която улавя атмосферата на поредицата, но е и много добра средновековна игра. Настолната игра, на която е базирана тази цифрова версия, е на повече от десет години.

Играта е донякъде подобна на Diplomacy в играта: много преговори и тайни задачи формират основата за удара с нож в гърба, който познаваме толкова добре от поредицата. Има постоянни лъжи, сделките се нарушават и почти всичко е позволено, стига да печелите.

Epic не спира дотук: тези, които не искат да мислят толкова стратегически, но предпочитат да си държат ръцете в петрола, могат напълно да се загубят в Car Mechanic Simulator 2018. Майсторете с автомобили, поставяйте и настройвайте блоковете на двигателя, превърнете бъчвите в истински автомобили.състезателни чудовища: всичко е възможно в тази игра! можете да се погрижите за повече от 40 различни коли и да ги оборудвате с хиляди части, за да сглобите вашата състезателна въдица по ваш вкус.

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздава Game of Thrones Board Game Digital Edition и Car Mechanic 2018 тази седмица. Този път знаем и коя ще е безплатната игра за следващата седмица. Получаваме две забавни игри следващата седмица: Geneforce 1 - Mutagen и Iratus: Lord of the Dead.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема