Новата книга Game of Thrones ще бъде доста различна от сериалите на HBO

Съдържание:

Новата книга Game of Thrones ще бъде доста различна от сериалите на HBO
Новата книга Game of Thrones ще бъде доста различна от сериалите на HBO
Anonim

Тази седмица се навършват 11 години от „Танц с дракони“, петата книга от любимата поредица „Песен за огън и лед“. Оттогава Джордж Р. Р. Мартин прекара много време само в поредицата „Игра на тронове“, а не толкова в писането на следващата книга. Феновете все още очакват с нетърпение Winds of Winter.

В блога си авторът е предоставил повече информация за предстоящата книга. Мартин казва, че докато пише - "градинарство" по собствените му думи за процеса на писане - той се отдалечава все повече и повече от поредицата "Игра на тронове". Някои неща от шоуто на HBO ще бъдат същите, но „много от останалите ще бъдат много различни“.

Според Джордж Р. Р. Тогава Мартин е неизбежен. Например, има доста герои в книгите, които не се появяват в поредицата, включително доста POV герои, героите, които движат историята в Песен за огън и лед.

Героите от Game of Thrones ще умрат

Феновете на поредицата също не трябва да се привързват твърде много към герои, оцелели в Игра на тронове. Сценаристът заявява, че ще умрат герои, които не са умрели в сериала, докато герои също ще живеят в „Песен за огън и лед“, които са стигнали до ужасяващ край на екрана. Ето защо Winds of Winter ще осигури много изненади, когато книгата най-накрая излезе.

Популярна тема