Звездата от Game of Thrones се интересува от отделяне

Съдържание:

Звездата от Game of Thrones се интересува от отделяне
Звездата от Game of Thrones се интересува от отделяне
Anonim

Наскоро изтече, че HBO работи по сериал около Джон Сноу. По-късно това беше потвърдено от Джордж Р. Р. Мартин, но той не даде много яснота за сериала. На този етап всичко, което знаем е, че Кит Харингтън отново ще влезе в ролята на Джон Сноу.

Но има поне още един актьор, който също се интересува от роля в този сериал, а именно Джон Брадли. В Game of Thrones Брадли играе Самуел Тарли, близък приятел на Джон Сноу. Въпреки че пътищата на тези герои се разделиха в края на поредицата, не е немислимо, че Самуел все още може да има роля в поредицата за Джон Сноу.

Брадли не е имал предложение: Поредицата за Джон Сноу е в ранна разработка и създателите може още да не знаят дали искат нещо със Самуел. Но Брадли каза в интервю за Digital Spy, че "ако някой иска [му] да изпрати сценарий, [той] се интересува да го прочете." Това е въпреки факта, че в момента той обича да си почине от героя си от Game of Thrones.

Jon Snow не е единственият спиноф на Игра на тронове

Все още има доста шансове да видите герой от Игра на тронове тук и там. House of the Dragon, който излиза на 22 август, е далечна предистория, така че ще срещнем предимно нови герои там. Но има общо четири спинофа на Game of Thrones в процес на разработка, така че засега не е нужно да се сбогуваме с Вестерос и нейните познати герои.

Популярна тема