Къщата на дракона получава чисто нов трейлър

Съдържание:

Къщата на дракона получава чисто нов трейлър
Къщата на дракона получава чисто нов трейлър
Anonim

Минаха около три години, откакто Игра на тронове излъчи своя (за мнозина разочароващ) последен сезон. Но скоро стана ясно, че HBO не са приключили със света на поредицата и имат свои собствени спин-офи в процес на разработка. Първият от тях е Къщата на дракона.

В началото на тази серия Домът Таргариен е на върха на своята мощ. Но поради разногласия относно наследяването на трона започва война. Това е преди всичко война под Таргариен, но други домове на Вестерос също се включват. Можете да видите как свършва това в Холандия от 22 август по HBO Max.

Новият сериал отново обещава много насилие, конспирации и предателство. Можете да видите всичко това в новия трейлър. В сериала участват Ема Д'Арси, Мат Смит, Рис Ифанс и Оливия Кук. Има и звездни роли за дракони, защото това е, с което Къщата Таргариен е известна.

Почти няма отделяне на Игра на тронове за HBO Max?

Въпреки че в момента се разработват няколко нови сериала, базирани на Game of Thrones, това не беше очевидно за HBO. Вътрешно, когато краят на Game of Thrones наближаваше, имаше доста съмнения дали този сериал може да се превърне във франчайз. Това все пак отчасти ще зависи от успеха на House of the Dragon, но междувременно HBO има поне още един сериал за Джон Сноу в процес на разработка.

Популярна тема