Сценаристът на Game of Thrones не участва в края на сериала

Съдържание:

Сценаристът на Game of Thrones не участва в края на сериала
Сценаристът на Game of Thrones не участва в края на сериала
Anonim

Игра на тронове беше един от най-големите сериали по телевизията от доста време. Но в следващите сезони много фенове усетиха, че сериалът започва да разочарова. Краят може да разчита на малка оценка.

Джордж Р. Р. Сега Мартин казва пред The New York Times (чрез TVLine), че няма много общо с този край. През първите четири сезона той имаше важна творческа роля, съветвайки както сценариите, така и кастинга. Но по собствените му думи той е бил много по-малко ангажиран в сезони 5 и 6 и в сезони 7 и 8, толкова добър, колкото "извън цикъла".

Не е известно защо участието на Мартин е намаляло толкова рязко. Самият Мартин също не знае. За да отговорим на този въпрос, казва той, трябва да се обърнем към шоурънърите Дейвид Бениоф и Д. Б. бъди Вайс. Това дуо не работи по House of the Dragon, между другото.

Джордж Р. Р. Мартин отново е тясно свързан с House of the Dragon

За House of the Dragon Джордж Р. Р. Мартин се завръща на борда. Шефът на HBO Кейси Блойс казва пред The New York Times, че Мартин е бил много ценен в процеса на Къщата на дракона. Bloys не може да си представи да направи сериал, свързан с Game of Thrones, в който Мартин не вярва или не би подкрепил.

Популярна тема