Къщата на дракона най-голямата премиера на HBO досега

Съдържание:

Къщата на дракона най-голямата премиера на HBO досега
Къщата на дракона най-голямата премиера на HBO досега
Anonim

WarnerMedia разкри, че най-малко 9,986 милиона души са гледали House of the Dragon в САЩ в неделя вечер. Това е най-голямата публика, която някога е привличал чисто нов HBO Original. Също така в HBO Max, единственият официален начин за гледане на сериала в много страни, сериалът се представи добре.

Огромните рейтинги за премиерата на Къщата на дракона са обещаващи за общия рейтинг. HBO посочва, че зрителите в неделя вечер обикновено представляват само между 20 и 40 процента от общата публика. Изпълнителният директор на HBO Кейси Блойс казва, че е щастлив от положителния прием на сериала и очаква с нетърпение да сподели останалата част от сериала с обществеността.

Огромните рейтинги можеха да бъдат много по-големи. Много зрители имаха проблеми с HBO Max, когато се опитаха да гледат сериала. Проблемът изглежда е свързан с използването на продукти на Amazon Fire за поточно предаване.

Къщата на дракона беше предположение за HBO

Изглежда очевидно, че спин-офът на Game of Thrones се справя добре, но със сигурност не беше за HBO. Вътрешно имаше много съмнения относно това дали спинофите на Game of Thrones са добър ход: HBO никога не е правил спиноф. В крайна сметка изборът да се направи отделянето изглежда е бил правилният.

Популярна тема