Тези филми и сериали идват в HBO Max през август

Съдържание:

Тези филми и сериали идват в HBO Max през август
Тези филми и сериали идват в HBO Max през август
Anonim

В навечерието на премиерата на House of the Dragon на 22 август можете също да гледате повторно Game of Thrones. Всъщност целият сериал вече беше в HBO Max, но от 1 август изживяването е малко по-добро. Тогава цялата серия ще бъде достъпна в 4K, с HDR, Dolby Vision и Dolby Atmos.

Дори и историята на Вестерос да не ви притеснява, HBO Max ще има силна селекция от сериали. От 1 август можете да гледате първите два сезона на Pennyworth за известния иконом на Батман. По-късно през месеца ще последват Sherlock (сезони от 1 до 3), Misfits (цялата серия) и американската версия на The Office (също цялата серия).

Прочетете също: HBO имаше големи притеснения относно бъдещето на Game of Thrones

Офертата за филми също ще бъде разширена с някои красиви заглавия. Например, можете да предавате Baby Driver през HBO Max през август. Отличният детектив Knives Out на Райън Джонсън също идва на службата. След като преди това включваха филмите за Спайдърмен с участието на Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд в HBO Max, сега към тях се присъедини Спайдърмен: Завръщане у дома.

Какво предстои в HBO Max през септември?

Цялата оферта от септември и след това все още не е обявена. HBO обаче повдигна част от завесата и нещата вече изглеждат добре през септември. Вече беше обявено, че Рик и Морти, сезон 6, ще започне през септември, а сега HBO Max обяви, че The Last Movie Stars и сезони от 1 до 4 на The Handmaid's Tale също идват в услугата.

Популярна тема