House of the Dragon гледайте сега, HBO Max веднага се срива

Съдържание:

House of the Dragon гледайте сега, HBO Max веднага се срива
House of the Dragon гледайте сега, HBO Max веднага се срива
Anonim

Игра на тронове беше един от най-популярните сериали, когато беше по телевизията. Нов епизод привличаше много зрители всяка седмица, въпреки факта, че много фенове намериха последните сезони за разочароващи. В това отношение House of the Dragon изглежда може да следва стъпките на Game of Thrones.

Когато първият епизод стартира снощи, много хора изобщо не можаха да гледат сериала. HBO Max изглеждаше претоварен от броя на едновременните зрители. Според HBO Max само много специфична група страда от това.

Ще има проблеми с няколко устройства на Amazon. Кой се опита да гледа през Amazon Fire TV или Fire Stick. Доколкото ни е известно, вървеше добре на други устройства и милиони зрители успяха да „гледат премиерата успешно“, според HBO Max в изявление (чрез The Hollywood Reporter). Между другото премиерата при нас беше в 3 сутринта, който гледа сега, сигурно ще може да го направи необезпокоявано.

За какво е House of the Dragon?

Къщата на дракона се развива около 200 години преди Игра на тронове. В сериала Къщата Таргариен е на върха на своята мощ. Но падането на къщата настъпва, когато възниква конфликт относно наследяването на трона.

Популярна тема